Aerotèrmia
L’aire com a font de vida i d’energia

L’ aerotèrmia consisteix en absorbir i aprofitar la temperatura que conté l’aire exterior que ens envolta, mitjançant l’ utilització d’ una bomba amb intercanvi aire-aire.

Aquesta energia s’aprofita principalment per a climatitzar un local o habitatge, tant en àmbits industrials com domèstics, per la producció d’ ACS i per a la climatització de piscines.

Domini Ambiental és distribuïdor de les bombes de calor aerotèrmiques i els termos d’acumulació d’aigua per a ACS, de les principals marques del mercat.

També realitzem un assessorament personalitzat i ens adaptem a les necessitats del client. Comptem amb una amplia experiència en el sector i uns preus molt competitius.

Una bomba de calor aerotèrmica consta d’una unitat termodinàmica instal·lada a l’exterior de l’habitatge, que absorbeix l’energia continguda a l’aire, i d’un mòdul hidràulic ubicat a l’interior de l’habitatge que cedeix al circuit de calefacció tota l’energia recuperada per la unitat termodinàmica. Té com a avantatge principal, l’estalvi en el consum gràcies als seus elevats índexs de rendiment del 200% al 400% en les condicions més favorables. Amb una sola màquina podem arribar a cobrir totes les necessitats de la habitatge: calefacció, refrigeració i producció d’ACS.

Llegeix més

Necessita menys manteniment que altres sistemes tradicionals ja que no produeix cap mena de residus que s’hagin de netejar. No necessita un dipòsit d’emmagatzematge de combustible, ni cap xemeneia a la façana o al sostre de l’ habitatge. Pot treballar a temperatures exteriors molt baixes i oferir calefacció adequadament. També cal destacar que els requisits per a la seva instal·lació són molt senzills.

Els compressors de les bombes aerotèrmiques són del tipus Inverter (poden treballar en molts rangs de potència diferents, adaptant-se a les condicions de temperatura de la llar a cada moment ).

Totes aquestes característiques fan de l’aerotèrmia una opció energètica eficient, còmode, econòmica i molt útil per a qualsevol tipus d’habitatge o edifici.

Descarregar Catàleg Aerotèrmia