Equip i empresa

A Domini Ambiental sóm distribuïdors d’equips i solucions per a un món més sostenible. Ocupem un lloc privilegiat en els sectors de l’aigua i de les energies renovables, elements clau en el futur de la gestió energètica.

Fundada el 2002 a Santpedor (Barcelona) i amb una clara orientació mediambiental, forma part des dels seus inicis del Grup AQUACENTER. La distribució exclusiva de les millors marques internacionals i una gran capacitació tècnica són les bases de la nostra aportació.

Exposició

Disposem de totes les solucions en aigua, energia i mediambient. Comtem amb una exposició de més de 400 m2 ens permet oferir una àmplia representació dels nostres productes. Energia solar tèrmica i fotovoltaica, geotèrmia i aerotèrmia, biomassa, energia eòlica, canonades i accessoris, electrohidràulica, il·luminació, elèctrica i calderes eficients.

Servei

L’experiència i la capacitació tècnica del nostre equip tècnic proporciona un assessorament eficaç que es complementa amb els seminaris i xerrades formatives impartits a la nostra aula.

Magatzem logística

Els nostres 4000 m2 de magatzem ens permeten una adequada política d’estocs. La gestió logística de Domini Ambiental minimitza els temps d’entrega i aconsegueix un alt nivell de servei.

Catàleg DOMINI AMBIENTAL