Notícies/Noticias

SkyVault

SkyVault | Llum natural en gran.

Afegim nous tubs per a espais més grans, pavellons esportius, hangars, magatzems industrials, centres comercials, etc.

La nostra sèrie SkyVault de 74cm el nou dom amb captador de llum natural, amb tecnologia capaç de recollir gran quantitat de raigs solars a la coberta i transmetre-ho a l’interior per mitjà dels tubs més reflectants del món.

El disseny especial de el nou SkyVault ens permet dispersar la llum natural en zones on la il·luminació natural no era possible. El sistema ens permet captar la llum i orientar-la a l’interior amb diferent intensitat depenent de les necessitats lumíniques de l’espai.

Maximitzant la captura
El nostre dom amb tecnologia avançada permet capturar els raigs de llum baixos del matí i la tarda, i incrementar els raigs de llum de poca intensitat d’hivern augmentant la seva capacitat lumínica.

Tecnologia Raybender® HD
Una captura vertical que ens permet una redirecció amb menor angle amplificant la llum quan la llum exterior és escassa.

Tecnologia LightTracker TM
L’innovador reflector interior fet amb material Spectralight Infinity i un tub capaç d’incrementar la llum obtinguda minimitzant l’entrada de calor.

LightTracker

Transferència eficient
Els tubs més reflectants de mercat ens permeten transmetre la llum des del dom fins al difusor amb la mínima pèrdua de llum i una perfecta reproducció del color.

Tubs Spectralight Infinity
El material que permet als nostres tubs tenir la màxima reflectivitat de mercat, amb un 99,7% de reflectivitat de la llum.

Tecnologia Cool Tube
Ens permet reflectir la llum filtrant els raigs solars per minimitzar l’entrada de calor.

Difusió focalitzada
Un disseny especial amb lents òptiques capaços de focalitzar els raigs de llum dispersos per reduir l’enlluernament i produir major confort visual.

Skyvault Sèries

Solatube M74 DS
El Solatube M74DS amb 74cm de diàmetre combina el dom avançat amb el difusor prismàtic. Distribuint la llum al llarg de l’espai, incrementant la il·luminació en superfícies amb murs alts i sostre pla. L’alçada ideal del sostre seria compresa entre 5,5m i 8m.

Solatube M74 DS amb amplificador
El model amb amplificador està dissenyat per focalitzar la llum quan l’alçada del sostre és superior a 8m, reduint així la pèrdua de llum produïda per les parets o la gran alçada.

Solatube M74 amb col·lector
Combina el model SkyVault amb col·lector fet amb tecnologia RAYBENDER HD i LightTracker, permetent capturar els raigs solars baixos. Aquest model està orientat per il·luminar espais amb més de 8 m d’alçada en què es necessiten nivells màxims d’il·luminació al llarg del dia.


SolaMaster

Màxima llum natural. Màxima versatilitat

Amb tres cúpules diferents, diferents configuracions de tubs d’extensió i opcions per sostre obert i tancat. Els productes SolaMaster proporcionen versatilitat per a nombroses aplicacions i condicions de llum solar.

Ideal per il·luminar oficines, aules d’estudi, magatzems, tallers i un gran ventall d’espais interiors on es requereixi una bona il·luminació, tant a nivell quantitatiu com qualitatiu.

SolaMaster 53cm
La sèrie SolaMaster és una línia de dispositius d’il·luminació natural tubulars capaç de captar la llum natural al terrat i transferir-la a l’interior d’edificis on la llum del dia no pot arribar.

Els nostres sistemes disposen d’un tecnologia patentada que proporciona nivells de llum constants, el que els permet ser utilitzats per a la il·luminació natural en edificis comercials de manera similar als equips d’il·luminació tradicional.

Són ideals per a espais amb altures de sostre que van des de 3 a 9 metres.

Integració arquitectònica i mediambiental
La il·luminació natural comercial té molts avantatges, però també planteja alguns reptes. Canvis en els patrons de llum, la calor i l’enlluernament són totes les preocupacions pel que fa a la utilització dels raigs de sol per a la il·luminació natural. Com a empresa, ens vam proposar superar aquests reptes mitjançant el desenvolupament d’innovadors sistemes comercials d’il·luminació natural que no només compleixin amb els objectius arquitectònics i ambientals, sinó també proporcionar una il·luminació constant, flexibilitat de disseny, i la pau de la ment.

SolasMaster

Capacitat de control òptic
La sèrie SolaMaster redirigeix ​​selectivament, reflecteix i proporciona l’espectre visible de llum als espais interiors. A el mateix temps, filtra longituds d’ona infraroges per reduir les càrregues de refredament durant el dia, el que minimitza els costos associats amb l’aire condicionat. També evita que la llum ultraviolada entre a l’edifici, la qual cosa pot danyar els interiors i es descoloreixin mobles i teles. Si necessita d’il·luminació constant controlada o la màxima llum durant tot el dia. La Sèrie SolaMaster ofereix moltes opcions per satisfer les seves necessitats d’il·luminació comercial específica.

Adaptabilitat extraordinària
Quan un edifici és reformat o modificat, els nostres sistemes poden canviar juntament amb ell. Els accessoris es poden intercanviar i els nous efectes en lents o controls d’il·luminació es poden afegir o treure.

L’ús d’un edifici pot canviar durant la seva vida útil. És per això que la sèrie SolaMaster està dissenyat per a la personalitzant el seu espai. O, si exigeix ​​una remodelació, el tub pot ser fàcilment desviat a una nova ubicació. Amb una capacitat d’adaptació extraordinària, el Solatube es pot ajustar per adaptar-se a les necessitats actuals del seu edifici o les que tingui en un futur.

SolarMaster

Sostenibilitat econòmica
Els productes Solatube estan dissenyats per reduir l’impacte ambiental, a el temps que proporcionen il·luminació de baix consum. Mitjançant la utilització de llum natural sostenible, els nostres sistemes eliminen la necessitat de llum elèctrica durant el dia. Això minimitza la petjada de carboni d’un edifici al reduir la emissions ambientals de CO2. Des d’una perspectiva financera, Solatube és molt rendible atès que redueixes els costos de manteniment. De fet, sovint tenen menors costos d’instal·lació que altres productes d’il·luminació. El resultat final és alt rendiment i respecte de l’entorn, il·luminació comercial, a un preu que s’ajusti al seu pressupost.

Fiabilitat Tècnica
Dissenyem els nostres dispositius d’il·luminació natural tubulars de fiabilitat amb tapajuntes estancs, cúpules d’auto-neteja i detecció UV / IR. El resultat és una solució d’il·luminació natural comercial que resisteix les inclemències de el temps, requereix poc o cap manteniment, donant-li una major tranquil·litat.


Brighten Up

Brighten Up | Un gran canvi per a estances petites.

Nosaltres no inventem la llum solar, la millorem. Solatube Brighten Up està dissenyat per captar eficientment els raigs solars a través dels tubs. El resultat aconseguir habitacions brillants, amb més colorit sense gastar en llum. I com la instal·lació, en general, es pot fer en poques hores, sense canvis estructurals, és la solució més ràpida i senzilla.

Permet il·luminar espais més petits i/o que no requereixin d’un elevat nivell lumínic (zones de serveis, banys o llocs de pas com passadissos). De 25 i 35 cm de diàmetre permeten il·luminar amb facilitat qualsevol racó interior.

Més llum natural
La llum de el sol a casa pot transformar una cambra fosca en una habitació brillant i plena de llum natural. També pot ressaltar les textures i treure els colors vibrants dels seus mobles.

Disseny impermeable
Les bases de Solatube estan dissenyades per treballar amb tots els tipus de sostres com de pedres, pissarra, rajoles i la seva construcció metàl·lica d’acer sense costura d’una sola peça elimina la possibilitat de fuites. A més, el seu disseny circular permet que la pluja i la brutícia no s’acumulin en el dom, de manera que pràcticament no necessiten manteniment.

Instal·lació fàcil i ràpida
Les claraboies tradicionals poden trigar dies a instal·lar. Instal·lar un Solatube Brighten Up només dura unes poques hores, gràcies al nostre sistema de fixació patentat i tub telescòpic. Les obstruccions de l’àtic no són un problema. Els nostres adaptadors angulars i tubs d’extensió fan que sigui fàcil envoltar bigues i biguetes per a la instal·lació ràpida i fàcil.

Reducció de consum d’energia
A tots ens agraden les coses gratis. Amb un sistema d’il·luminació natural Solatube eficiència energètica, pot il·luminar casa de forma gratuïta durant el dia amb llum solar sense cost. Això vol dir que vostè pot gastar menys en electricitat.

No hi ha canvis estructurals s
Ens agrada mantenir les coses simples. És per això que els nostres sistemes d’il·luminació natural no requereixen canvis estructurals durant la instal·lació. En lloc de tallar en obstacles com bigues i biguetes, els nostres productes estan dissenyats per a sortejar.


Led per a Solatube®

LED dissenyat per complementar la llum natural Solatube® durant la nit i/o en intervals de poca llum solar.

Quan instal·lem el sistema Solatube obtenim una font d’il·luminació ideal, però només durant el dia. En canvi, durant la nit i/o en intervals de poca llum solar, necessitem fer ús d’un sistema d’il·luminació alternatiu. El Led Sunkrone converteix el sistema Solatube en una font d’il·luminació dual que ens permet il·luminar l’espai interior, de manera eficient i eficaç, tant de dia com de nit.

Permet regulació automàtica per obtenir, en tot moment, un nivell lumínic adequat i un consum energètic optimitzat en cada moment.

    • Llum ultra-eficient dia i nit.

Durant el dia el Solatube aprofita la llum de el sol per omplir de vida l’espai interior amb llum natural i sense consumir energia. Quan la llum solar no sigui suficient, podem fer ús del Sunkrone que ofereix un nivell lumínic òptim amb un consum energètic molt baix ja que està basat en tecnologia LED.

    • Llum natural i llum elèctrica des d’un mateix punt. Evitem duplicitats.

Amb un únic sistema podem il·luminar l’espai interior amb llum natural durant el dia, i amb llum LED durant la nit. No serà necessari que col·loquem un llum al costat del Solatube. El resultat obtingut és el d’un sostre més net, ideal per als amants del minimalisme.

    • La llum rebota a l’interior del conducte i arriba de forma suau i confortable.

Abans que la llum arribi i ens il·lumini l’espai interior, rebota a l’interior del conducte reflectant i passa a través del difusor que s’encarrega de distribuir amb una gran obertura evitant així que es concentri en un punt i pugui causar molestos reflexos que podrien originar problemes oculars.