Notícies/Noticias

SolaMaster

Màxima llum natural. Màxima versatilitat

Amb tres cúpules diferents, diferents configuracions de tubs d’extensió i opcions per sostre obert i tancat. Els productes SolaMaster proporcionen versatilitat per a nombroses aplicacions i condicions de llum solar.

Ideal per il·luminar oficines, aules d’estudi, magatzems, tallers i un gran ventall d’espais interiors on es requereixi una bona il·luminació, tant a nivell quantitatiu com qualitatiu.

SolaMaster 53cm
La sèrie SolaMaster és una línia de dispositius d’il·luminació natural tubulars capaç de captar la llum natural al terrat i transferir-la a l’interior d’edificis on la llum del dia no pot arribar.

Els nostres sistemes disposen d’un tecnologia patentada que proporciona nivells de llum constants, el que els permet ser utilitzats per a la il·luminació natural en edificis comercials de manera similar als equips d’il·luminació tradicional.

Són ideals per a espais amb altures de sostre que van des de 3 a 9 metres.

Integració arquitectònica i mediambiental
La il·luminació natural comercial té molts avantatges, però també planteja alguns reptes. Canvis en els patrons de llum, la calor i l’enlluernament són totes les preocupacions pel que fa a la utilització dels raigs de sol per a la il·luminació natural. Com a empresa, ens vam proposar superar aquests reptes mitjançant el desenvolupament d’innovadors sistemes comercials d’il·luminació natural que no només compleixin amb els objectius arquitectònics i ambientals, sinó també proporcionar una il·luminació constant, flexibilitat de disseny, i la pau de la ment.

SolasMaster

Capacitat de control òptic
La sèrie SolaMaster redirigeix ​​selectivament, reflecteix i proporciona l’espectre visible de llum als espais interiors. A el mateix temps, filtra longituds d’ona infraroges per reduir les càrregues de refredament durant el dia, el que minimitza els costos associats amb l’aire condicionat. També evita que la llum ultraviolada entre a l’edifici, la qual cosa pot danyar els interiors i es descoloreixin mobles i teles. Si necessita d’il·luminació constant controlada o la màxima llum durant tot el dia. La Sèrie SolaMaster ofereix moltes opcions per satisfer les seves necessitats d’il·luminació comercial específica.

Adaptabilitat extraordinària
Quan un edifici és reformat o modificat, els nostres sistemes poden canviar juntament amb ell. Els accessoris es poden intercanviar i els nous efectes en lents o controls d’il·luminació es poden afegir o treure.

L’ús d’un edifici pot canviar durant la seva vida útil. És per això que la sèrie SolaMaster està dissenyat per a la personalitzant el seu espai. O, si exigeix ​​una remodelació, el tub pot ser fàcilment desviat a una nova ubicació. Amb una capacitat d’adaptació extraordinària, el Solatube es pot ajustar per adaptar-se a les necessitats actuals del seu edifici o les que tingui en un futur.

SolarMaster

Sostenibilitat econòmica
Els productes Solatube estan dissenyats per reduir l’impacte ambiental, a el temps que proporcionen il·luminació de baix consum. Mitjançant la utilització de llum natural sostenible, els nostres sistemes eliminen la necessitat de llum elèctrica durant el dia. Això minimitza la petjada de carboni d’un edifici al reduir la emissions ambientals de CO2. Des d’una perspectiva financera, Solatube és molt rendible atès que redueixes els costos de manteniment. De fet, sovint tenen menors costos d’instal·lació que altres productes d’il·luminació. El resultat final és alt rendiment i respecte de l’entorn, il·luminació comercial, a un preu que s’ajusti al seu pressupost.

Fiabilitat Tècnica
Dissenyem els nostres dispositius d’il·luminació natural tubulars de fiabilitat amb tapajuntes estancs, cúpules d’auto-neteja i detecció UV / IR. El resultat és una solució d’il·luminació natural comercial que resisteix les inclemències de el temps, requereix poc o cap manteniment, donant-li una major tranquil·litat.


Solatube 160 / 290 DS

Una solució brillant per gaudir de llum natural.

El sistema Solatube® està ideat per captar la llum de l’exterior, transportar-la mitjançant un conducte súper-reflectant i difondre la llum per il·luminar un espai interior. En cada un dels processos el sistema conté elements tecnològics que permeten que el seu rendiment sigui excepcional al llarg de l’any.

Brighten-Up-3500

1-Captar la llum del sol

El primer pas consisteix en captar la llum. Les cúpules del sistema Solatube estàn dotades de tecnologia per a captar la major quantitat de llum possible.

Tecnología Raybender® 3500

 • Tecnologia de lents que milloren la captació
 • Reorienta cap a l’interior els raigs solars
 • Rebutja l’excés de raigs solars durant l’estiu (quan el sol està alt)

Reflector LightTracker V ™
Un innovador reflector que situat a la cúpula:

 • Redirigeix la llum de l’hivern cap a l’interior
 • Ofereix un rendiment inigualable al llarg de l’any
 • Augmenta considerablement la llum captada

2-Transportar la llum

Un cop hem captat la llum, el conducte súper-reflectant Spectralight® Infinity s’encarrega de transportar-la a l’interior.

 • El tub més reflectant del mercat
 • 99.7% de reflectivitat especular
 • El color de la llum més pura possible
 • Permet transportar la llum fins a més de 15 m de distància

3-Difondre la llum

Finalment la llum arriba al difusor que s’encarrega d’expandir-la de manera que il·lumini tota la superfície sense molestos reflexes.

 • Varietat de difusors a escollir per oferir un acabat i difusió més personalitzats
 • Una reproducció dels colors com si estiguéssim a l’aire lliure
 • Possibilitat d’incorporar-hi leds per convertir el sistema en una làmpada útil també per a la nit
 • Possibilitat de realitzar acabats fets a mida

Resultats Brillants
Amb el sistema Solatube podem il·luminar qualsevol espai de casa amb resultats brillants (escales, banys, passadissos, rebedors, cuines, sales, menjadors, garatges,…).

DS_160-290


Led per a Solatube®

LED dissenyat per complementar la llum natural Solatube® durant la nit i/o en intervals de poca llum solar.

Quan instal·lem el sistema Solatube obtenim una font d’il·luminació ideal, però només durant el dia. En canvi, durant la nit i/o en intervals de poca llum solar, necessitem fer ús d’un sistema d’il·luminació alternatiu. El Led Sunkrone converteix el sistema Solatube en una font d’il·luminació dual que ens permet il·luminar l’espai interior, de manera eficient i eficaç, tant de dia com de nit.

Permet regulació automàtica per obtenir, en tot moment, un nivell lumínic adequat i un consum energètic optimitzat en cada moment.

  • Llum ultra-eficient dia i nit.

Durant el dia el Solatube aprofita la llum de el sol per omplir de vida l’espai interior amb llum natural i sense consumir energia. Quan la llum solar no sigui suficient, podem fer ús del Sunkrone que ofereix un nivell lumínic òptim amb un consum energètic molt baix ja que està basat en tecnologia LED.

  • Llum natural i llum elèctrica des d’un mateix punt. Evitem duplicitats.

Amb un únic sistema podem il·luminar l’espai interior amb llum natural durant el dia, i amb llum LED durant la nit. No serà necessari que col·loquem un llum al costat del Solatube. El resultat obtingut és el d’un sostre més net, ideal per als amants del minimalisme.

  • La llum rebota a l’interior del conducte i arriba de forma suau i confortable.

Abans que la llum arribi i ens il·lumini l’espai interior, rebota a l’interior del conducte reflectant i passa a través del difusor que s’encarrega de distribuir amb una gran obertura evitant així que es concentri en un punt i pugui causar molestos reflexos que podrien originar problemes oculars.