Notícies/Noticias

Accessoris Tope

La pressió màxima d’operació per a accessoris PE100 és: SDR17 PN10 i SDR11 PN16. Tots els accessoris estan marcats i identifcats d’acord a les normatives vigents. Per als accessoris de PE100 que porten marcada la indicació SRD17, la fabricació es realitza amb un camp de tolerància combinat entre SDR17 i SDR17,6. Aquests accessoris poden unir-se amb els elements construïts en SDR17 o SDR17,6, tant amb soldadura al màxim com mitjançant electrofusió.


Accessoris Electrosoldables

Els ACCESSORIS D’ELECTROFUSIÓ poden ser soldats amb qualsevol màquina d’electrofusió, manual o codi de barres; aconsegueixen una soldadura de gran qualitat, ja que tenen una gran profunditat de penetració i zona de fusió. A més, ofereixen bones prestacions en xarxes de distribució de gas, aigua i aplicacions industrials.

Tots els accessoris estan fabricats amb material PE100 d’acord amb les normatives internacionals per a aigua potable i per a gas natural, així com per a altres sistemes utilitzats per a la producció del gas.

  • Els accessoris tenen un rang PN16 per a aigua i PN10 per a gas.
  • Els maneguets Light suporten un rang de PN10 per aigua.
  • Per a les canonades adequades PE (80 i 100) i PEX, els accessoris amb diàmetres de fins a 75mm (inclosos) són aptes per a la soldadura de canonades de SDR≤11 *, i els de diàmetres de fins a 90mm són aptes per a ser soldats en canonades de SDR≤17.
  • Els maneguets Light amb diàmetres de fins a 90mm (inclosos) són aptes per a la soldadura de canonades de SDR≤26, mentre que els que tenen diàmetres des de 110mm són aptes per a ser soldats en canonades de SDR≤33.
  • Els accessoris de 63mm poden ser usats en canonades de SDR17,6 per gas.