Il·luminació LED
Llum per contemplar i gaudir del món

Cada dia que passa la il·luminació representa un % més elevat en la factura elèctrica d’una llar. El 90% de la població resident a Espanya creu que paga un preu massa elevat en la seva factura de la llum i el 74% no saben com es calcula la seva factura de la llum segons el (CNMC).

En els últims 10 anys, la factura de la llum s’ha incrementat un 76% segons FACUA. Això ha fet que la gran majoria d’usuaris estiguin plantejant-se un canvi en els elements utilitzats per a la il·luminació de la seva llar, ja que els utilitzats tradicionalment són totalment insostenibles.

Els llums LED han fet un pas més en l’evolució del món de la il·luminació, ja que duren més que els llums de baix consum (s’estima que poden arribar a durar fins a 50 anys) i consumeixen menys que aquests. També són molt més resistents que les bombetes tradicionals.

Els llum LED assoleixen el 100% del seu rendiment des del mateix moment en que les encenem (són més eficients a llarg termini). A més, el seu funcionament comporta una reducció d’emissió de calor molt elevada, degut a que les bombetes de LED transformen fins al 98% de la seva energia en llum i només un 2% en calor.

Llegeix més

A Domini Ambiental comptem amb una gran gamma de models de llums LED, de colors, formes, aplicacions i intensitats molt diferents tant d’exterior com d’interior, que s’adapten a les necessitats dels nostres clients.

Distribuïm els últims models de llums de LED amb finalitat decorativa, per il·luminació exterior, amb un enfocament més tècnic i utilitari i amb una finalitat vial e industrial.