Bombes
Energia mecànica transformada en energia del fluid

Una bomba hidràulica és un mecanisme utilitzat per a impulsar un fluid i transferir-lo d’un punt a un altre. Mitjançant l’energia necessària pel seu accionament, aquesta es transforma en energia del fluid incompressible que mou, augmentant la seva pressió, velocitat o alçada.

Les persones, pobles, ciutats i en general qualsevol nucli poblacional i industrial s’han anat expandint per la gran majoria de la geografia terrestre, ocupant territoris on l’ utilització de canonades és insuficient per a proveir-los d’aigua. De vegades, aquestes zones, degut a les seves condicions excepcionals d’ elevada cota, aïllament…  Necessiten que l’aigua superi aquests desnivells i distàncies per a subministrar aigua als qui la necessiten.

Hi ha diferents tipus de bombes hidràuliques al mercat i el que les diferencia són les necessitats de robustesa, cabal, pressió i dimensions d’un sistema determinat.

A Domini Ambiental distribuïm bombes per a edificació domèstica (bombes circulatòries, bombes per a subministra d’aigua domèstica, bombes submergibles i bombes per a “achique”). També distribuïm bombes per a edificació comercial (bombes normalitzades, bombes normalitzades sobre bancada, bombes de rotor sec, bombes multicel·lulars verticals i grups de pressió). També comptem amb estacions elevadores, bombes per a aigües residuals, fecals i bombes dosificadores.

Llegeix més

A Domini Ambiental treballem des de fa anys amb marques com GRUNDFOS, SACI, FLYGT o LOWARA que són referents internacionals en el món de les bombes hidràuliques i dels quals en som distribuïdors oficials.

Garantim un assessorament i una atenció al client especialitzada, així sent una empresa amb un valor afegit on coneixem el material amb el que treballem i donem un suport tècnic de tu a tu als nostres clients.