Canonades
El transport del combustible de la vida

Les canonades són elements que tenen la funció de transportar fluids o qualsevol tipus de fluid o reactiu líquid o gasós. Es fabriquen amb materials molt diversos segons l’element a transportar i segons les condicions tècniques i econòmiques requerides.

En la majoria de casos, en aquells indrets on es necessita aigua no sempre n’ hi ha. En aquestes condicions, les canonades juguen un paper fonamental per fer arribar l’aigua als destins on es necessita. Gràcies al sistema fluvial urbà de canonades que hi ha a ciutats i pobles, les llars poden disposar d’aigua  per a cobrir les seves necessitats bàsiques.

A Domini Ambiental comptem amb un ampli catàleg de canonades: de materials i per aplicacions diferents, segons les necessitats del nostre client.

Comptem amb canonades de pressió de PVC, canonades de sanejament de PVC, canonades de pressió de polietilè (PE), canonades de sanejament (PE), canonades de polipropilè (PPR), canonades de drenatge, canonades per a canalització elèctrica de polietilè (PE) corrugat de doble capa de rotllo i canonades Pe-al-pe multicapa, etc.

Llegeix més

Totes aquestes canonades estan fabricades segons NORMA UNE i tenen la marca de qualitat AENOR.

A Domini Ambiental disposem de la canonada que necessites (material, longitud, diàmetre…) i de professionals del sector que t’assessoraran per a trobar la canonada que millor s’adapti a les condicions que necessites. Molts anys d’experiència en el sector ens avalen.

Catàleg Canonades i Accessoris