Comptadors d'aigua
Per al millor control i gestió de l’aigua industrial i domèstica

Un comptador d’aigua és un instrument mecànic que serveix per a mesurar el consum d’aigua realitzat per un sistema determinat. Aquest consum es mesura en litres/hora.

Els comptadors d’aigua s’han convertit en elements imprescindibles de les xarxes hídriques dels nuclis poblacionals. Això és degut a l’ interès existent per la protecció de l’entorn i preocupació creixent de l’ús de l’aigua i la necessitat de garantir un estalvi eficient de l’aigua i el seu ús racional com a bé escàs. Això fa que els comptadors d’aigua juguin un paper fonamental en la mesura del consum d’aigua per habitatge. Cal a dir també, que l’ instal·lació de un comptador d’aigua ens assegura una factura de l’aigua justa.

A Domini Ambiental disposem de diferents tipologies de comptadors: de raig simple o múltiple per aigua freda o calenta. També tenim diferents comptadors en funció del consum d’aigua que se’n faci: tenim comptadors per a petits, mitjans i grans consums d’aigua i comptadors per a ús domèstic i ús industrial, comptadors electromagnètics…

Els comptadors d’esfera seca, esfera súper-seca, esfera electrònica, esfera humida… També es troben en el nostre catàleg de comptadors d’aigua.

Llegeix més

Treballem amb marques de renom com Elster-Iberconta, i comptem amb un gran ventall de comptadors d’aigua en el nostre catàleg, de característiques molt diferents.

A Domini Ambiental comptem amb una gran experiència en el sector de l’aigua i tenim un ampli estoc de productes entre els quals hi ha gran quantitat de comptadors, que ens permeten adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients.

Si necessites trobar el comptador que millor s’adeqüi a les teves necessitats, confia en el nostre assessorament, confia en Domini Ambiental.