Mànega industrial i accessoris
Mànegues amb gran adaptabilitat

La mànega industrial és un instrument buit i flexible que serveix per a aspirar, impulsar i transportar fluids entre dos punts. Estan realitzades amb diferents materials segons les condicions i aplicacions en què s’han d’utilitzar.

Algunes de les aplicacions en què s’utilitzen són: en el drenatge i impulsió de líquids, en bombes de buidatge, en bombes d’aigües residuals, en el bombeig de purins i fems, en les instal·lacions de reg i en la instal·lació de bombes submergibles.

Poden estar elaborades amb diferents materials com PVC, cautxú sintètic i tèxtil de polièster-poliamida i cautxú amb reforç tèxtil de polièster.

Treballen a temperatures molt diverses que arriben fins als 80ºC i les podem trobar en longituds molt diferents d’ entre 10 i 100 metres.

A Domini Ambiental comptem amb un ampli catàleg de mànegues industrials  de característiques molt diferents segons les necessitats dels nostres clients.

També tenim amb un ampli ventall d’accessoris per a les nostres mànegues que en potencien l’eficiència: taps, reduccions, racors, enllaços, terminals…

Llegeix més

Tot plegat, fa que disposem d’un gran ventall de productes per a trobar la mànega que més et convé i adaptar-la de la millor manera possible a les teves necessitats.

A Domini Ambiental tenim una gran experiència en la distribució de mànegues industrials i els seus accessoris.

També comptem amb un equip tècnic d’especialistes amb una gran experiència en el món de les mànegues industrials i els seus accessoris, que assessoren als nostres clients per a que trobin la mànega industrial i els accessoris que necessiten per a transportar el fluid en les condicions més òptimes.