Tractament de l'aigua
El cicle de l’aigua i de la vida són un

L’aigua durant el seu cicle hidrològic etern, travessa per tot l’ ample i llarg de la geografia terrestre. Durant aquest transcurs l’aigua incorpora components que va trobant en el seu camí i que alteren la seva composició.

 A vegades aquests components fan que l’aigua no sigui apte pel consum humà. Per a liberalitzar l’aigua de tots aquests components existeixen mecanismes i productes que separen l’aigua de tots aquests elements. Cal a dir, que hi ha components que tenen un risc major que d’altres per a la salut de les persones. I per tant, els tractaments a aplicar sempre seran adequats a cada tipus d’aigua.

Segons els tipus d’ additius que porti l’aigua, calen diferents mecanismes i productes per a separar-los.

A Domini Ambiental disposem d’una amplia gama de productes per a poder tractar l’aigua en funció de les necessitats del client. Disposem de descalcificadors, filtres industrials, filtres, cartutxos per filtres, elements per desferritització, desmineralització i desnitrificació així com elements d’ osmosi inversa domèstica.

Llegeix més

Tots aquests productes serveixen tant per a tractar aigües a nivell domèstic, com aigües a nivell industrial.

Des de Domini Ambiental distribuïm el material necessari per a fer un tractament integral de l’aigua que utilitza el nostre client. Fem un assessorament personalitzat per a donar solucions adaptant-nos a les condicions de l’aigua a tractar.

Per a fer un tractament d’aigua, no ho dubtis: tracta amb nosaltres, tracta amb Domini Ambiental.