Energies renovables
Per un futur energètic
net i sostenible

El motor de la vida és el vincle, tot està enllaçat, i res és autosuficient. El nostre planeta es sustenta en un equilibri en el que cada ésser té el seu lloc i que només existeix per la presència de l’altre. Un equilibri fràgil que pot trencar-se fàcilment.

En els darrers temps, aquest equilibri s’ha trencat. La societat ha sotmès el medi ambient maltractant-lo i adaptant-lo a les seves necessitats. Amb l’ús desenfrenat dels recursos fòssils i el creixement exponencial de la població mundial i de les seves necessitats, ha arribat el moment de fer un canvi de mentalitat en referència al consum de certs recursos i a la nostre manera d’entendre la vida i el món, pel bé del nostre planeta i de la nostra espècie.

Ara és el moment de les energies renovables, energies netes i segures que no generen cap mena de residus, amb un gran potencial i que poden suplir les nostres necessitats energètiques. Elles ens marquen el camí, ara només cal que nosaltres despertem la nostre consciència i ens unim per a fer un planeta millor, més net, perquè ja és massa tard per a ser pessimistes.

Llegeix més

El progrés és un dret de la humanitat. És el dret a la seguretat, a la salut i el confort.

El progrés és el benestar de les persones, però també és el seu futur, perquè cal un progrés que respecti els recursos naturals i asseguri un futur sostenible. Aquest futur és el que dóna sentit al nostre treball, un compromís permanent amb el progrés de les persones i amb la preservació de l’entorn natural.

Des de Domini Ambiental t’estenem la mà per anar plegats cap al progrés i cap a un futur energètic net i sostenible. Perquè l’important no és el que hem perdut, sinó el que encara ens queda i mirar cap al futur amb un somriure.